Vjenčanje na otvorenom

Bajkovito vjenčanje koje će svima ostati u lijepom sjećanju san je svih mladenaca. Idilu tog posebnog dana ponekad narušava raspored koji često umori uzvanike, a i njih same. Bio park Divlje vode mjesto je gdje ćete se osloboditi tih potpuno nepotrebnih stresova i sve faze vjenčanog protokola proći na jednom mjestu.

Ova oaza mira i tišine savršeno je mjesto za okupljanje Vaših gostiju. Uz aperitiv i malenu zakusku dok čekaju prošnju mlade, društvo će im praviti domaće, divlje, ali i neke egzotične životinje koje će posebno uveseljavati one najmlađe. Prostrano zelenilo, ribnjaci unutar parka, potok koji ga okružuje, najljepša su dekoracija koju samo priroda može bezrezervno pružiti. Sam obred vjenčanja također može se održati ovdje. Pritom je na Vama da odlučite želite li razmjeniti zavjete na otvorenom, pod vedrim nebom ili u maloj kapelici koja se nalazi u neposrednoj blizini.

Svečana večera i slavlje nastavljaju se u dvorani okruglog oblika čije pomicne staklene stijene dopuštaju da uživate u prirodnom okruženju tokom cijele večeri. Uz pomoć stručnog tima Bio parka Divlje vode, pretvorit ćete bajku o kojoj sanjate u stavarnost.